Haberlobi - Spor Servisi // Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor.

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien İsmael'in takımın başına geçmesi ile analizlerini bu yönde gerçekleştiren Abdullah Avcı, savunma problemi ile de karşı karşıya kaldı.

Vitor Hugo'nun uzun süreli sakatlığının yanı sıra Ahmetcan Kaplan'ın da sakatlanması ile savunmanın merkezinde alternatifsiz kalan Bordo-Mavililer'de Avcı'nın nasıl bir taktikte sahaya çıkacağı merak konusu oldu.

trabzonspor antrenmanı medya ekibi (2)

Bologna'dan kiralık olarak takıma katılan Stefano Denswil'in performansından memnun olan Avcı, bu oyuncunun yanına Hüseyin Türkmen ya da Taha Altıkardeş isimlerinden birisine şans vermesi bekleniyor.

Bruno Peres'in sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacağı karşılaşmada Vitor Hugo ve Anders Trondsen de forma giyemeyecek.

3'lü savunmayı deneyebilir
Elindeki sağlıklı oyuncularla kadro oluşturmaya çalışan Abdullah Avcı, oyunun belli zamanlarında denediği 3'lü savunma düzeni ile Beşiktaş'a karşı çıkabilir. Avcı'nın bu dizilimde Dorukhan - Denswil - Puchacz 3'lüsü ile savunma hattını kurması ileri kanatlarda ise Serkan Asan ve Yusuf Erdoğan'a şans vermesi beklenebilir.

abdullah-avcı-1000x700-27-mart-2022