7M Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Op. Dr. Ayhan Çağılcı, Haberlobi'ye açıklamalarda bulundu.

7M Hastanesi'nin her alanda hizmet verdiğini belirten Çağılcı, şu ifadeleri kullandı:

"Tüp bebek ünitesi, Kadın Doğum, Genel Cerrahi dahil 28 ana branşta 33 hekimle hizmet veriyoruz. Endoskopi ünitemiz ve MR cihazlarımız da hastanemizde mevcuttur. Hasta buraya geldiğinde kendisine haftalarca sonraya randevu verilmiyor. Her sağlık ihtiyacını hızlıca halledebiliyor. Tüp bebek ünitemiz artık birçok vatandaşa hizmet veriyor. Doluluk oranlarımız arttı. 10 ay önce başhekim olduğumda ki geliri bugün itibari ile 4 katına çıkardık."

7m-hastanesi-başhekimi-ayhan-çağılcı-1000x700-2

Bu hastane ilerleyemez söylemlerini kırdıklarını belirten Çağılcı, "Bunu çalışmaya borçluyuz" dedi.

Yurt dışında sağlık göçü aldıklarını belirten Çağılcı, "7M Hastanesi Temmuz ayı itibari ile kazandığı gelirin %20 den fazlasını yurt dışından gelen hastalara hizmet ederek kazandı. Yurt dışından gelen hastalarımızın da tedavilerini yapıyor ve onları sağlıklı bir şekilde ülkelerine gönderiyoruz. Yurt dışından yalnızca yabancı uyruklu hasta gelmiyor; Türk hasta da geliyor. Orada ulaşamadıkları birçok sağlık hizmetine burada ulaşabiliyorlar." dedi.

ayhan-çağılcı-1000x700-7m-hastanesi

Hastaneye gelen hastaları 'maddi kaynak' olarak değil 'İNSAN' olarak gördüklerini belirten Çağılcı, "7M'e gelen hastaların daha erken zamanda sağlıklarına kavuşmaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

7M Hastanesi'nin geleceği konusunda konuşan Çağılcı, "Geçmişe yönelik sorunlarımızı tam anlamıyla çözdük diyemem. Onları hallettikten sonra hem hastane içerisinde hem de dışarıdan çalışmalarımız olabilir. Başka ilçelerde sağlık merkezleri açabiliriz. Trabzon'un sağlık turizmi potansiyeli var. Bu şehirde sağlık personeli bulma sorunumuz yok; yatırımcı ve girişimci bulma sorunumuz var. Hem hekim olarak, hem de yatırımcı olarak topluma nasıl fayda sağlarız diye düşünüyoruz. Başarılı olmak çalışmayı gerektiriyor. Bu imkanlar doğrultusunda daha çok çalışıp, başarıya ulaşacağız." dedi.

1f6906f9-1875-48e3-a502-56a4321c2494

5914904b-ebaa-4f8d-a431-a7f03e975c44