ANTHONY NWAKAEME

Maçın kahramanı Anthony Nwkaeme'nin hakkını vererek sözlerime başlamak isterim.

Kaptanlık pazubandını takmasa da takımın sahadaki lideriydi adeta. Futbol yeteneğinin yanında aldığı sorumlulukla dün akşam başka bir yönünü daha bizlere göstermiş oldu. Bakasetas ve Hamsik'in üstlendiği takımı atağa kaldırma işlerini çok da zorlanmadan Gaziantep maçı özelinde basitçe halletti. Takımın fiziksel olarak yıpranmadan bir maç daha atlatması üzerinde durulması gereken bir konu.

trabzonspor--gaziantep-fk-ek-fotograflar-_6067_dhaphoto13

DJANİNY GELİŞİMİ

Hız ve son vuruş kalitesini aynı anda gördüğümüz maçları vardı. O günlere dönmesi sezon sonuna kadar ne kadar büyük bir katkı koyacağının göstergesi oldu. Umarım bu performansı aşağı düşmez şampiyonluk kahramanlarından bir tanesi olur.

trabzonspor--gaziantep-fk-ek-fotograflar-_3269_dhaphoto1

HAMSİK YOK, BERAT YOK...

Berat uzun pasları ve pratik topu kapıp takımı atağa çıkarma noktasında geçmiş maçlardaki performansını göremedik, tahminim yanında Hamsik ile oynaması ona inanılmaz bir güven veriyor. Bu güvenle daha verimli oluyordu. Hamsik olmadan da oynamayı başarabilmesi gerekiyor. Büyük futbolcu olmak Nwakaeme gibi yok zamanda gösterilen uygun performans gerektirir diye düşünüyorum.

trabzonspor--gaziantep-fk-ek-fotograflar-_2979_dhaphoto1

BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARI

Maç öncesi tüm tahriklere rağmen yine küfürsüz, olaysız bize yakışan bir maçın ardından bu futbol gecesinde bizlere bu şahane atmosferi sağlayan taraftarımız bahsedilmeden geçilmeyecek bir başlıktı. Taraftarımız yine görevini yerine getirdi. Takımını sahada bir an olsun yalnız bırakmadı. İkinci yarının sıkıcı atmosferine rağmen bir an olsun susmadı.

trabzonspor--gaziantep-fk-ek-fotograflar-_2979_dhaphoto7

DOUKHAN BÖYLE GİDERSE...

Dorukhan böyle giderse oğluma aldığım formaların arkasında ismi yazan ikinci isim olacaksın. Senin tarzını anlatmak çok zor ama iyi yetişmiş, düzgün karakterli olduğun belli. Senin olduğun bölgede işler hep yolunda. 8 numara oynayacağın günleri merakla bekliyorum...

259686536_151805690505662_2846794657398435523_n