SÜLEYMAN SOYLU TRABZON’DA GELECEK Mİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’a uzun bir süre gelmemişti. AK Parti Trabzon teşkilatlarının bir kısmında Soylu’nun Trabzon’a gelmesi talep ediliyordu. Trabzon’a gelerek önderlik etmesi.. İşte o işaret AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’dan geldi. Cora, Soylu’yu dün gece yarısı ziyaret etti ve ardından şu mesajı paylaştı;

“Günün Sonu

Güzel bir haber.

Bakanımız çok yakın zamanda ilimizi ziyaret ederek kapsamlı bir program yapacaktır.

Özlemle, hasretle ve heyecanla beklemekteyiz.”

Süleyman Soylu’nun Trabzon programı netleşirse yine buradan duyuracağız.

KENDİNİZE GELİN!


Arsin Yatırım Adası Trabzon gündeminde sıkça yerini koruyor. Herkes bir şekilde konuşuyor ama laf kalabalığı oluyor. Birileri kendince ismini cilalamak isteyenler yatırım adasını paravan yapmış, öyle gidiyor. Halbuki zarar veriyor! Yatırım adası projesini hayata geçirecek olan iktidarın temsilcilerine meydan okumayı marifet sayıyorlar. 
Durup dururken kavga çıkarıp, kendilerine kamuoyunda prim yaptırmaya kalkıyorlar. Trabzon’a yatırım getirmek değil dertleri..!
Kendilerine prim çıkarmak..!
Projeye sahip çıkan ve sürecin buralara kadar gelmesine sebep olan bir adam var.
Her şeyi yapacak bir adam.
Projenin, kanun teklifinin TBMM’den geçmesini sağlayan.!
Yatırım adasının olabilmesi  için, her türlü maddi ve manevi desteği veren.!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde, Yeşil endüstri bölgesi diye adını yazdıran vardı.
Bu adam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dur.
Bu projenin yapılmasını isteyenler, ülkenin en büyük siyasi iradelerinden biri sayılan şehrimizin evladı 
Süleyman Soylu’dan neden destek istemiyorlar.
Merakla bu sorunun cevabını bekliyoruz.

BÖLGENİN EN ZEKİ ŞEHRİ HANGİSİ?

Zeka Testi Merkezi, 275 bin kişiye internet ortamında uygulandı. Testlerde Türkiye’nin IQ seviyesi en yüksek 20 ilini belirledi. 20 il arasında IQ seviyesi en yüksek olan İl Eskişehir olarak belirlendi. Açıklanan iller arasında Karadeniz bölgesinden Trabzon ve Rize dışında başka il bulunmuyor.

YAKARSAK YANARIZ YAKMAZSAK DONARIZ!

Ofspor Kulübü Başkanı  Olcay Saral’dan kömür fiyatlarının dövize bağlı artmasına tepki: “Yakarsak yanarız, yakmazsak donarız!”

“Ofspor tesisleri kömür ile ısınmaktadır. Nisan ayında son aldığımız kömürün tonunu 1400₺ den bitirdik..Sadece 5 ay sonra Ekim ayında satın aldığımız kömürün tonu 3600₺ oldu.Üstelik hala dolar ve kömür fiyatı birbirinden bağımsız olarak artmakta..Bu hesaba göre özellikle Aralık Ocak Şubat aylarında günlük 225 kg  (Aylık 6750 kg) Yani 24 Bin₺ aylık yakıt demek.. Yakarsak yanarız, Yakmazsak donarız..

Hadi çık kışın içinden çıkabilirsen.. “

TRABZONSPOR’A HİLE HURDAYLA ÇELMEK TAKMAK İSTEYECEKLER

Trabzonspor, Fenerbahçe maçına en önemli oyuncusundan yoksun çıktı. Hamsik oynamadı. Buna rağmen çok iyi bir top oynadı. Müthiş keyifli bir futbol seyri ile 3 puanı aldı. Ama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve belli bir kesim bu büyük zaferi gölgelemeye kalktılar. İşte şimdi Trabzonspor’a her maç çelme takmak için hamle yapacaklar. Bu nedenle Trabzonspor camiası kenetlenmek zorundadır. Bir kaç yenilgi yada skor kaybı nedeniyle Trabzonspor’a karşı olmak yerine Trabzonspor’un yanında yer almaları gerekiyor. Takımın moralini bozacak her türlü hamleye alet olmamaları gerekiyor. Aman uyanık olalım!

Trabzonspor’u her an desteklemek devam edelim.

Bu konuda ciddi duyumlar alıyoruz.

Trabzonspor bu sene şampiyon olacaktır. Trabzonspor kadro zenginliğiyle de şampiyon yüzde en yüksek takımdır.